Загальні положення

Дана Політика конфіденційності визначає яким чином буде збиратися, використовуватися і зберігатися ваша персональна інформація, в разі коли це виконує Club Hotel OSKOL.

Будь ласка, ознайомтеся з нашими правилами дотримання конфіденційності і повідомте нам, якщо у вас виникнуть будь-які питання.

Збір персональної інформації

Ваші особисті дані та інша інформація підлягає збору в разі, якщо Ви реєструєтеся, здійснюєте бронювання та/або оплату номера на сайті, берете участь в дослідженнях або іншим чином взаємодієте з нами. Ми також ведемо облік Ваших заявок, завантажень інформації, Ваших запитів, послуг, які Вам надаються, деталей оплати.

При користуванні послугами та/або створенні облікового запису ми отримуємо певну інформацію, наприклад: ім’я, прізвище, адресу електронної пошти, номер телефону, поштову адресу, імена користувачів і паролі, вік, стать, мову, рік народження, дані кредитних карт і іншу подібну фінансову інформацію необхідну для прийняття платежів від Вас.

Цілі збору інформації

Ваші персональні дані використовуються в цілях забезпечення надання Club Hotel OSKOL готельних та інших послуг, інтернет-сервісів Сайту, обміну інформацією, новинами, відносин у сфері реклами та комунікації відповідно та на виконання законів України, у тому числі, але не виключно: «Про захист персональних даних», «Про ратифікацію Конвенції про захист осіб у зв’язку з автоматизованою обробкою персональних даних та Додаткового протоколу до Конвенції про захист осіб у зв’язку з автоматизованою обробкою персональних даних стосовно органів нагляду та транскордонних потоків даних», «Про інформацію», «Про рекламу»,
«Про банки і банківську діяльність», а також з урахуванням принципів та правил Регламента General Data Protection Regulation (GDPR) Європейського Союзу.

Зібрана нами персональна інформація може бути використана в розробці, наданні та поліпшенні наших продуктів, послуг, інформаційного наповнення (контенту) і реклами, для комунікації з клієнтами.

Ми можемо збирати Ваші персональні дані для підготовки спеціальних пропозицій, пов’язані з вашими раннє досконалими замовленнями і уподобаннями.

Ми також можемо використовувати персональну інформацію для внутрішніх цілей, таких як проведення аудиту, аналізу даних і різних досліджень з метою поліпшення продуктів і послуг Club Hotel OSKOL.

Якщо Ви берете участь у розіграші призів, конкурсі або подібному стимулюючому заході, ми можемо використовувати надану вами інформацію для управління такими програмами.

Використання персональної інформації

Ми можемо використовувати Вашу персональну інформацію для обслуговування клієнтів, відправлення важливих повідомлень, таких як повідомлення про бронювання, найближчі події, рекламні компанії, вільні номери, зміни наших положень, умов і політик.

Ми не продаємо, чи не передаємо в оренду і не розкриваємо іншими способами Ваші персональні дані третім особам, якщо інше не вказано нижче.

У деяких випадках Club Hotel OSKOL може надавати певну персональну інформацію стратегічним партнерам, які працюють з Club Hotel OSKOL для надання Вам послуг бронювання та оплати номерів на сайті Club Hotel OSKOL. Персональна інформація не буде надаватися третім особам для їх маркетингових цілей.

Зберігання персональної інформації

Обробка і зберігання наданих персональних даних здійснюється в дата-центрах Club Hotel OSKOL, створених відповідно до вимог законодавства України.

Захист особистих даних

Ми постійно підвищуємо онлайн-безпеку наших ресурсів, знижуємо ризики втрати даних і інших подібних рисок з урахуванням ризиків, пов’язаних з обробкою і характером даних, що захищаються. До баз даних, що містять персональну інформацію, доступ має лише обмежене коло уповноважених осіб, що обгрунтували дану необхідність.

Club Hotel OSKOL буде зберігати вашу персональну інформацію протягом терміну, необхідного для виконання цілей, визначених цією Політикою Конфіденційності, за винятком випадків, коли більш тривалий період зберігання інформації необхідний відповідно до законодавства або дозволений їм.

Умови доступу до персональної інформації

Ваша персональна інформація може бути оприлюднена відповідно до закону, в судовим порядку (в судовому розгляді) та/або на підставі публічних запитів або запитів від державних органів на території або поза територією країни вашого перебування. Оприлюднення вашої персональної інформації можливо також, якщо воно доречно в цілях національної безпеки, підтримання правопорядку, чи інших суспільно важливих випадках.

Ми також можемо оприлюднити інформацію про вас, якщо визначимо, що це необхідно для приведення у виконання наших положень і умов, або для цілей захисту нашої діяльності і наших користувачів. Додатково, в разі реорганізації, злиття або продажу ми можемо передати будь-яку або всю зібрану нами персональну інформацію відповідній третій особі.

Права суб’єкта персональних даних

Ви маєте право знати, які Ваші особисті дані ми зберігаємо. Ви маєте право вимагати видалення або поновлення персональних даних, які є неповними, неточними, непотрібними або застарілими. Ви маєте право відмовитися від прямих маркетингових повідомлень і просити, щоб ми припинили застосування Ваших персональних даних в цілях маркетингу або на інших переконливих законних підставах.

Для поновлення доступу, внесення змін, блокування або видалення свої персональних даних, відкликання згоди на обробку персональних даних, які були Вами надані в Club Hotel OSKOL відповідно до цієї Політикою, або в разі наявності будь-яких зауважень, побажань чи претензій щодо Ваших персональних даних, які обробляються Club Hotel OSKOL, будь ласка, звертайтеся в Club Hotel OSKOL: по електронній пошті на clubhoteloskol@gmail.com або напишіть листа на адресу: вул. Оскільська, 180, с. Яцьківка, Донецька область, Україна, 84410

Зміна Політики конфіденційності

Періодично і без попереднього повідомлення користувача до цієї Політиці конфіденційності можуть вноситися зміни і доповнення, в тому числі, при зміні вимог законодавства.

У разі внесення суттєвих змін до цієї Політиці Club Hotel OSKOL буде розміщено повідомлення на Сайті і зазначено термін набуття чинності цими змінами чинності. Якщо протягом зазначеного строку ви не відмовитеся від їх прийняття в письмовій формі, це означає, що Ви згодні з відповідними змінами політики.

Просимо час від часу переглядати Політику для того, щоб бути в курсі будь-яких змін або доповнень.